Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Aïsja Snoeck

Assistent

9000 Gent

3.5/5

1 reacties

Ik ben Aïsja, 36 jaar. Ik wil graag in regio Gent zinvol betaald werk vinden, waarin ik mijn sociaal engagement kan uitleven. Ik wil me inzetten voor gelijke kansen. Een rijbewijs heb ik niet. Samen met het openbaar vervoer of met de fiets/tandem op weg gaan, doe ik graag. Samen wandelen in de natuur, op uitstap gaan of naar de winkel, sporten, vrije tijd invullen of (school)werk begeleiden, ... zijn een paar voorbeelden van activiteiten die ik graag doe.

Motivatie

Ik heb 9 jaar ervaring als persoonlijk assistente op school, in de thuissituatie en bij vrijetijdsbesteding. Deze persoonlijke begeleidingen doe ik heel graag. Het spreekt me erg aan om u zorg en aandacht te geven en een vertrouwensband op te bouwen met u en uw omgeving. Ik wil u graag begeleiden op uw weg om uzelf te ontplooien. Gezien mijn pedagogisch diploma, mijn opgedane ervaring en mijn capaciteiten beschouw ik mezelf als een goede kandidaat. Graag licht ik dit verder toe in een kennismakingsgesprek. Een uitnodiging daartoe zie ik dan ook met plezier tegemoet.

Aanbod

  • Praktische hulp
  • Verplaatsingen
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent

Reacties

3.5/5

“Ik ben op zoek naar een assistent voor mijn volwassen dochter met een verstandelijke beperking en autisme.
Ik heb nog geen voorkeur voor hoe, wat en wanneer.
Indien je interesse hebt, stuur gerust een mail, zodat we verder modaliteiten kunnen bespreken.”
Door Christine  Cattoir op 7/1/2022
Reactie door Aïsja Snoeck
“Dag Christine,
ik heb interesse. Wat is jouw e-mailadres?
Alvast bedankt!
Hartelijke groetjes,
Aïsja”

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Deze website wordt binnenkort stopgezet.

Met www.zorgwijs.be kunnen we jou voortaan een betere service bieden. Je zal er wel opnieuw een profiel moeten aanmaken. Ontdek de nieuwe website via www.zorgwijs.be