Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Albano Lo Bue

Assistent

9000 Gent

Ik ben een sportieve 42- jarige man en hou ook van filosofie. Wandelen in de natuur, opsnuiven van actualiteit en cultuur en genieten van lekker eten vind ik top.
Ik sta positief in het leven en deel dit graag met mijn omgeving!
Ik bezit niet over een rijbewijs, ik woon in het hartje van Gent en verplaats me te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.

Motivatie

Elke mens bezit over een innerlijk potentieel dat onbeperkt en oneindig is. Alles is mogelijk! Vanuit die visie ben ik werkzaam als begeleider. Na een vierjarige opleiding als gegradueerde in de orthopedagogie aan het VSPW (2005-2009) ben ik actief geweest in diverse sectoren. Ik heb o.a. gewerkt bij jongeren en volwassenen met een licht mentale beperking, in de bijzondere jeugdzorg (ambulant en residentieel) en in het volwassenenonderwijs. De laatste 3 jaar ben actief als persoonlijk assistent. Samen zoeken naar mogelijkheden om deel te kunnen nemen aan het ' gewone leven' vind ik telkens opnieuw een boeiende uitdaging! Ik bezit over een flinke dosis positieve energie en wil die graag bundelen met iemand die ook positief in het leven staat. Ben jij die persoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Tot snel! Van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 17u kan ik beschikbaar zijn.

Aanbod

  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Minderjarig
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent

Reacties

4/5


We zoeken een assistente voor woensdag en vrijdagmiddag van 13u tot 18.00u en 1 zaterdag of zondag in de maand bij Patrick Verweire,hij verplaatst zich met een rollator en voor lange afstanden met rolwagen.

Een persoon met geduld, zorg en netheid, ook huishoudelijke taken erbij neemt en houdend van cultuur en een goeie babbel zal de voorkeur krijgen.
Wagen is noodzakelijk, km worden vergoed.


Interesse?

Claudine De Ryck

0494 794571Verstuurd vanaf mijn iPad”
Door Patrick  Verweire op 7/1/2022

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Deze website wordt binnenkort stopgezet.

Met www.zorgwijs.be kunnen we jou voortaan een betere service bieden. Je zal er wel opnieuw een profiel moeten aanmaken. Ontdek de nieuwe website via www.zorgwijs.be