Advieslijn

09 395 55 10

Albano Lo Bue

Assistent

9000 Gent

Ik ben een sportieve 42- jarige man en hou ook van filosofie. Wandelen in de natuur, opsnuiven van actualiteit en cultuur en genieten van lekker eten vind ik top.
Ik sta positief in het leven en deel dit graag met mijn omgeving!
Ik bezit niet over een rijbewijs, ik woon in het hartje van Gent en verplaats me te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.

Motivatie

Elke mens bezit over een innerlijk potentieel dat onbeperkt en oneindig is. Alles is mogelijk! Vanuit die visie ben ik werkzaam als begeleider. Na een vierjarige opleiding als gegradueerde in de orthopedagogie aan het VSPW (2005-2009) ben ik actief geweest in diverse sectoren. Ik heb o.a. gewerkt bij jongeren en volwassenen met een licht mentale beperking, in de bijzondere jeugdzorg (ambulant en residentieel) en in het volwassenenonderwijs. De laatste 3 jaar ben actief als persoonlijk assistent. Samen zoeken naar mogelijkheden om deel te kunnen nemen aan het ' gewone leven' vind ik telkens opnieuw een boeiende uitdaging! Ik bezit over een flinke dosis positieve energie en wil die graag bundelen met iemand die ook positief in het leven staat. Ben jij die persoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Tot snel! Van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 17u kan ik beschikbaar zijn.

Aanbod

  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Minderjarig
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord