Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

An Anthonis

Assistent

Jos Claessensstraat 9, 2180 Ekeren

0484 05 76 03

Ik ben An, 51 jaar en wonende te Ekeren, heb 3 volwassen kinderen. Van nature een energiek, flexibel, sociaal, empathisch, creatief en warm persoon, ik lach graag:humor is belangrijk. Ik wil steeds het beste uit mezelf halen om te streven naar verbetering op vele vlakken. Mijn interesses zijn zeer ruim: wandelen, tekenen, schilderen, cultuur, tuinieren, lezen, reizen...

Motivatie

Hallo, Naast mijn deeltijdse onderwijsloopbaan als muziek- en expressieleerkracht in het lager- en secundair onderwijs wil ik graag een andere weg inslaan, nl als PAB-assistent. Graag wil ik mij ten dienste stellen in een 1 op 1 relatie met jongeren/volwassenen. In de loop der jaren heb ik in de zorg vrijwilligerswerk gedaan en haalde daar enorm veel voldoening uit. Binnen de familie heb ik ervaring met iemand met een mentale en fysieke beperking.

Aanbod

  • Praktische hulp
  • Verplaatsingen
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Minderjarig
  • In het bezit van een rijbewijs

Reacties

4/5

“Beste,

Je mag mij altijd vrijblijvend een mailtje zenden (pass.christel@gmail.com).

Met Vriendelijke Groeten
van Christel.”
Door CHRISTEL / op 7/1/2022

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Deze website wordt binnenkort stopgezet.

Met www.zorgwijs.be kunnen we jou voortaan een betere service bieden. Je zal er wel opnieuw een profiel moeten aanmaken. Ontdek de nieuwe website via www.zorgwijs.be