Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Annelien Goetschalckx

Assistent

Heideaard 91, 2930 Brasschaat

0473 85 33 57

Ik ben Annelien, heb een praktijk voor Shiatsu - een soort drukpunten massage en werk ook als Doula (zwangerschaps- en geboorte begeleiding).
Ik zoek een volwassen persoon met een fysieke beperking die ik 1 of 2 dagen in de week mag helpen met allerlei huishoudelijke en andere taken.
Ik verplaats me meestal met een elektrische bakfiets waardoor ik snel ter plekke ben, geen parkeerplaats hoef te zoeken en toch ook wel wat spulletjes kan vervoeren indien gewenst.
Ik ben wel in het bezit van een rijbewijs B en kan soms gebruik maken van een deelauto.

Aanbod

  • Lichamelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Verplaatsingen
  • Praktische hulp

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord