Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Annelies Goderis

Assistent

Kalvariestraat 133, 8510 Marke

0474 93 40 32

4.8/5

2 reacties

Ik ben een spontane, flexibele vrouw die graag met mensen werkt. Samen zoeken naar wat de geschikte ondersteuning is... inspraak vind ik belangrijk. Ik doe ook administratie, post, contact met CM, dokter, ... Heb al vele jaren ervaring en school me ook af en toe bij. Zorg met kwaliteit dus!

Motivatie

Ik heb een diploma orthopedagogie en werk al 10 jaar in vzw Huize Tordale als opvoedster. Daarnaast werk ik al 8 jaar erbij als persoonlijk assistent. Sinds april 2017 ben ik begonnen als persoonlijk assistent in bijberoep. Ik zoek nog cliënten voor regio Kortrijk - Zuid- West-Vlaanderen.

Aanbod

  • Praktische hulp
  • Verplaatsingen
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent
  • In het bezit van een rijbewijs

Reacties

5/5

“Ik zoek een assistent vanaf 30 mei voor enkele maanden op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 17u tot 21u. Taak: coördineren en stimuleren van 3 mensen met beperkingen die samen zelfstandig wonen in Wevelgem en het persoonlijk begeleiden van een van hen, onze zoon
Indien interesse, graag reactie.”
Door johan Decruynaere Johan op 7/10/2020

4.5/5

“Hallo,

wij zijn op zoek naar iemand die mijn stiefpapa kan ondersteunen( behalve op dinsdag en donderdag. (ALS patiënt)
Mvgr Delphine Wyssocq tel 0474/276747”
Door Rik Sabbe op 7/10/2020

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord