Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Annelore De Donder

Assistent

Burchtlaan 6 6, 1840 Londerzeel

0478 64 71 45

Mijn naam is Annelore, 36 jaar. Ik heb een partner en 2 kinderen. We hebben een hondje, Neva, waar we graag mee gaan wandelen. Ik hou van dansen en yoga. Ik ben een bezig bijtje en maak deel uit van het bestuur Wereldwinkel Londerzeel.

Aanbod

  • Lichamelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Verplaatsingen
  • Praktische hulp

Reacties

4/5

“Hallo mijn naam is Fabienne, 48 jaar en ik woon in Humbeek. Ik ben op zoek naar een assistente die mij kan helpen met administratieve zaken en kan bellen voor afspraken in het ziekenhuis, eventueel ook koken in het weekend of om eens naar de winkel te gaan. Ik ben bedlegerig en hoor niet goed meer dus het is de bedoeling dat onze communicatie verloopt via e-mail of sms om eventueel eens af te spreken voor een kennismaking indien u interesse hebt. Ik zoek naar een persoon die eerlijk is, humor heeft en punctueel is, en dat er verwittigd bij afwezigheid of te laat komen, etc. Mijn gsm nummer is 0486953565 en mijn adres is Dorpsstraat 40 bus 1 1851 Humbeek. Hetgeen wat mij het beste uitkomt is om af te spreken in de voormiddag want dan is hier iemand om de deur open te komen doen.
Ik hoor graag iets van u terug.
Met vriendelijke groet Fabienne ”
Door Fabienne Hoet op 7/10/2020

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord