Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Annette Sahm

Assistent

9990 Maldegem

0477 42 92 65

Ik ben een dame van 54 j, gehuwd en moeder van 3 volwassen kinderen en grootmoeder van 1 kleinzoon....Zorgen voor, dat doe ik graag en al 38 j...
Organisatorisch ben ik sterk, ben het grootste deel van mijn beroepsleven zelfstandige geweest. Ik zoek een plek waar ik kan boodschappen doen, ev koken, uitstapjes maken, helpen waar nodig en het samen gezellig maken. Ben een zeer positieve persoon en hou heel veel van dieren...Ik ben géén zorgkundige

Motivatie

Graag zou ik opnieuw een beetje zon willen brengen in het leven van iemand die mijn hulp kan gebruiken.

Aanbod

  • Verplaatsingen
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent
  • In het bezit van een rijbewijs

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord