Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Antoine Bauwen

Assistent

9030 Mariakerke

0495 28 97 05

4.3/5

2 reacties

bezit een wagen - diploma A1 verpl. en jaren werkzaam in de thuisverpleging, de bejaardenzorg, en als prive verpleger in de us

Motivatie

voor ik naar de us trok om prive verpleger te zijn was ik assistent van Jan-Jan Sabbe - stichter van het PAB - ik ben nu 70 en ik heb nog genoeg energie om de cirkel rond te maken en mensen te dienen in het gentse

Aanbod

  • Verplaatsingen
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Praktische hulp
  • Meerderjarig
  • Heeft reeds gewerkt als persoonlijke assistent
  • In het bezit van een rijbewijs

Reacties

4/5


We zoeken een assistente voor woensdag en vrijdagmiddag van 13u tot 18.00u en 1 zaterdag of zondag in de maand bij Patrick Verweire,hij verplaatst zich met een rollator en voor lange afstanden met rolwagen.

Een persoon met geduld, zorg en netheid, eerlijk en ook huishoudelijke taken erbij neemt en houdend van cultuur en een goeie babbel zal de voorkeur krijgen.
Wagen vereist, km worden vergoed.

Interesse?

Claudine De Ryck

0494 794571Verstuurd vanaf mijn iPad”
Door Verweire Patrick op 7/10/2020

4.5/5

“wij zoeken een chauffeur om bjorn de dinsdag en donderdag morgen en s ' avonds naar en van het dagcentrum in bottelare te vervoeren met onze eigen aangepast minibus.iets voor jou? bjorn zit in een elektr rolstoel”
Door bjorn bjorn serbruyns op 7/10/2020

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord