Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Arne Bonte

Assistent

9000 Gent

0465 27 04 13

Ik ben een flexibele Gentenaar met een grote dosis empathie en creativiteit (middelbaar afgemaakt in kunst-onderwijs). Ik ben spontaan en zeer open en beter in persoonlijk contact dan als ik een groep moet begeleiden.

Motivatie

Ik haal erg veel voldoening uit anderen te helpen(daar haal ik mijn geluk uit). Door mijn epileptie(die stabiel is onder begeleiding van een neuroloog), heb ik geen rijbewijs, maar het maakt mij wel ervaringsdeskundige. Ik werk graag met jongeren, ouderen, hechtingsproblematiek, authisme, epileptie, het maakt voor mij niet uit. Verder heb ik het belang van "empowerend" om te gaan met mensen goed begrepen.

Aanbod

  • Praktische hulp
  • Verplaatsingen
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten
  • Meerderjarig
  • Minderjarig

Reacties

2/5

“Beste Arne,
Aangezien uw opleiding in het kunst, vraag ik u of u nog uren vrij hebt om als assitentent te werken op maandagen of zaterdag. Ik woon samen met mijn mama naast de Schelde te Destelbergen . Aan de grens van St - amandberg.
Ik kan mezelf wassen, nood aan hulp bij verplaatsing buitenhuis.


Groeten Elysa
0470 63 66 30


Door Elysa Elysa Van Damme Elysa op 7/10/2020

4/5


We zoeken een assistente voor woensdag en vrijdagmiddag van 13u tot 18.00u en 1 zaterdag of zondag in de maand bij Patrick Verweire,hij verplaatst zich met een rollator en voor lange afstanden met rolwagen.

Een persoon met geduld, zorg en netheid, eerlijk en ook huishoudelijke taken erbij neemt en houdend van cultuur en een goeie babbel zal de voorkeur krijgen.
Auto vereist, km worden vergoed.

Interesse?

Claudine De Ryck

0494 794571Verstuurd vanaf mijn iPad”
Door Verweire Patrick op 7/10/2020

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord