Advieslijn

09 395 55 10

Op zoek naar ondersteuning? Ontdek Zorgwijs.be

Er is nu een nieuwe website voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar assistentie en ondersteuning. Neem alvast een kijkje op www.zorgwijs.be.

Deze website is al in gebruik maar wordt nog verder uitgebreid zodat ook mensen met een handicap een vacature kunnen plaatsen. In tussentijd kan je Zorgenassistentie blijven gebruiken. In de toekomst kan je terecht op de nieuwe website.

>> Klik hier om naar de nieuwe website te gaan.

Ashley Ringoot

Assistent

9981 Sint-Margriete

Ik ben:
* Flexibel
* Zorgzaam
* Humoristisch
* Geduldig
* Zelfstandig
Ik kan:
* Goed communiceren
* Goed omgaan met kritiek

Motivatie

Hoi! Ik ben Ashley en ben 19 jaar. Ik hou ervan om met mensen te werken, daarom studeer ik ook al heel mijn middelbaar in de zorg. Momenteel studeer ik jeugd- en gehandicaptenzorg en zou in juni afstuderen. Als ik afgestudeerd ben wil ik graag werken als persoonlijk assistent en dit omdat ik vind dat je dan een beter band kan opbouwen met die persoon. Ik kan helpen bij lichamelijke en huishoudelijke activiteiten, nuttige dagbesteding en andere praktische hulp. Contacteer me gerust!

Aanbod

  • Praktische hulp
  • Huishoudelijke activiteiten
  • Activiteiten ihkv dagbesteding
  • Lichamelijke activiteiten

Ik zoek assistentie

Heb je een PAB of PVB en ben je op zoek naar een geschikte assistent? Of ben je op zoek naar ondersteuning van een zorgaanbieder? Dan kan je hier terecht: registreer je als budgethouder en plaats zelf een vacature.

Klik en plaats je vacature

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord